Повече от 300 представители и симпатизанти на ПП ГЕРБ  преминаха

...
Повече от 300 представители и симпатизанти на ПП ГЕРБ  преминаха
Коментари Харесай

Над 300 членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ преминаха по стъпките на Ботев от с. Паволче до връх Околчица

Повече от 300 представители и симпатизанти на Политическа партия ГЕРБ  преминаха по стъпките на Ботев от  с. Паволче до връх Околчица.

Начело на походната група бяха зам. ръководителят на Народното събрание Росица Кирова,  председателят  на контролната комисия на Политическа партия ГЕРБ Димитър Главчев, Красимир Велчев, кметовете на Враца и Мизия – Калин Каменов и Валя Берчева. В патриотичната самодейност се включиха народните представители инж. Петя Аврамова и Красен Кръстев, общински съветници, ръководителят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев, както и представители на младежките структури от София, Кюстендил, Перник, Костинброд, Русе, Велико Търново, Монтана, Мизия, Оряхово и Враца.

Всички дружно участваха във всенародното поклонение в Деня на Ботев и на починалите за Свободата на България на историческия връх Околчица. В знак на благодарност бяха положени венци и цветя пред паметника, увековечил подвига на Христо Ботев, минути преди воят на сирените да оповести отдаването на респект пред героите.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР